Up2Serve

Up2Serve

Up2Serve is een ICT-dienstverlener die managed services levert voor bedrijfskritische internet en software applicaties. Up2Serve denkt met u mee, overlegt in heldere taal en biedt een heel scala van diensten en oplossingen. Kenmerkend voor de werkwijze is dat de klant centraal staat en er gewerkt wordt vanuit een echte partnership. Niet de technologie is bepalend, maar de wensen en eisen van uw organisatie.

Om uw business te versterken, nu en in de toekomst, bieden we een stappenplan aan waardoor u tot een geschikte oplossing komt.
De expertise en ervaring van het ICT-bedrijf heeft zich reeds bewezen door uitstekende uptime en performance resultaten bij jarenlange samenwerking met uiteenlopende opdrachtgevers. Van overheden, onderwijsinstellingen tot partijen in de uitgeefbranche. Of het nu gaat om een maatwerkapplicatie of standaardsoftware: De managed services aanbieder heeft alle know-how in huis en biedt u in samenwerking met softwaredevelopment en technologie partners best-of-breed oplossingen.

Up2Serve levert managed services

  • Managed hosting
    Onderhoud en beheer van internet gebaseerde diensten voor klanten met bedrijfskritische webapplicaties en websites.
  • Managed applications
    Applicaties die werken én blijven werken. Optimaal beheer van (maatwerk)applicatie- en database software
  • Managed security
    Dienstverlening met betrekking tot infrastructuur-, applicatie- en database beveiliging.

Naar de website: http://up2serve.com

Up2Serve
Beoordeel deze pagina

What clients say

See all testimonials