Local Seach Optimization Services

SEO Dashboard

Met real-time dashboards en heldere rapportages over SEO ontstaat inzicht en resultaten van optimalisatie worden zichtbaar.

Zoek je regelmatig in Google op belangrijke zoekwoorden om te zien op welke posities je eigen website scoort? Wil je weten hoe je concurrenten het doen in de zoekmachines? Ben je benieuwd of je zoekmachine optimalisatie (SEO) inspanningen hebben geleid tot positieve resultaten? Start dan met het inrichten van een SEO dashboard en begin met het slim monitoren van je posities. Organisch verkeer is immers een heel belangrijk online marketing kanaal.

Ons online marketing bureau Preface helpt haar klanten met diverse vormen van SEO dashboard software, zoekmachine optimalisatie (SEO) statistieken en uitgebreide SEO rapportages. We maken hierbij een helder onderscheid tussen informatie en KPI's die bedoeld zijn voor het management en de operationele informatie die met name beoogd is voor (het team van) online marketeers.

Met de Preface SEO managementrapportage bieden we per kwartaal, maandelijks of wekelijks het management een snel inzicht in de geboekte resultaten. Met behulp van het SEO ranking dashboard geeft Preface de online marketeer een real-time inzicht in de de organische rankings in de zoekmachine resultaten pagina's van Google en andere zoekmachines.

32,8%

Increase in online transactions

56,48%

Revenue increase

148%

Increase in organic traffic

46%

Increase in mobile traffic

Effective Local SEO Solutions

SEO Dashboard: altijd real-time insights

Preface levert haar opdrachtgevers continue monitoring van de belangrijkste zoekwoorden. Met behulp van onze SEO monitoring software heb je inzicht in onder andere de resultaten aan de hand van actuele en historische ranking van posities in de zoekresultaten, toegenomen bezoek, kwaliteit en conversiekracht van het organische verkeer. De SEO managementrapportage is gebaseerd op gegevens van het SEO ranking dashboard en Google Analytics. en rapporteert op managementniveau een aantal belangrijke KPI’s. Meer weten over onze SEO dashboards en rapportage mogelijkheden?

SEO dashboard: altijd een oogje in het zeil

Het SEO Dashboard is bruikbaar voor diverse stakeholders. Niet alleen de consultants van het online marketing bureau Preface maken er gebruik van. Management en marketeers hebben zelf direct real-time inzicht. Op die manier is het mogelijk om altijd je SEO Google rankings goed in de gaten houden De resultaten van zoekmachine optimalisatie worden inzichtelijk. Hierdoor heb je scherp zicht op de prestaties van Preface. Bovendien is het mogelijk om incidenten en eventuele problemen tijdig te signaleren. Bij Preface maken onze SEO consultants gebruik van het dashboard om de vindbaarheid van websites te beschermen. Wanneer er plotseling een ranking wegvalt, kan er snel worden gereageerd om passende maatregelen te treffen.

Effective Web Development Solutions

Onze SEO Dashboard case studies

Bekijk alle projecten

Vertel ons over jouw project

Laat ons helpen met het realiseren van jouw online business en helpen bij de groei ervan met onze passie, expertise en ervaring

Haal het uiterste uit jouw online marketing budget en behaal een voorsprong door de concurrentie voor te blijven.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

Stuur uw vraag of bericht met een uitgebreide toelichting of laat ons weten of we naar specifieke zaken kunnen kijken. Wilt u ons laten weten hoe en wanneer we contact met u kunnen opnemen?.