Local Seach Optimization Services

Online marketing strategie

Een goede online marketing strategie zorgt voor een sterke positie en voorsprong.

Strategie komt uit de Griekse krijgskunst. Hoe beter de strategie, des te hoger is de winst op een investering. Het gaat over een visie op wat je wilt bereiken en hoe je aanpak er uit ziet. Uit je online marketing strategie volgt welke strategische beslissingen je neemt, hoe je doelstellingen er uit zien en wanneer je succesvol bent.

Ons online marketing bureau Preface helpt haar klanten met internet marketing strategie door te beginnen met het in kaart brengen van online doelgroepen, het onderzoeken welke online kanalen door concurrenten succesvol worden ingezet en het signaleren van online trends en ontwikkelingen in markten waar men actief of juist nog niet aanwezig is.

Duidelijke kaders over jouw businesscase en online speelveld zijn essentieel om op verstandige wijze budgetten te kunnen bepalen voor online marketing campagnes en kanalen, zoals display en zoekmachine marketing. Preface neemt het voortouw bij het in kaart brengen van dit speelveld en stelt op basis hiervan de beste online marketing strategie. Dat doen we aan de hand van interactieve sessies, data-analyses en een gefaseerd stappenplan.

32,8%

Increase in online transactions

56,48%

Revenue increase

148%

Increase in organic traffic

46%

Increase in mobile traffic

Effective Local SEO Solutions

Jouw nieuwe online marketing strategie

Heb jij behoefte aan een sterke partner voor de ontwikkeling van een online marketing strategie? Wil jij een hoger rendement uit online activiteiten en doelen op een slimme manier behalen? Of wil je weten welke mogelijkheden en scenario's er zijn om jouw organisatie sneller te laten groeien dan het huidige marketingplan? Bij Preface gaan onze consultants graag samen met jou aan de slag om te werken aan een solide internet marketing strategie, waarmee ambitieuze doelstellingen, KPI's en targets gerealiseerd gaan worden.

Onze online marketing strategie case studies

Bekijk alle projecten

Vertel ons over jouw project

Laat ons helpen met het realiseren van jouw online business en helpen bij de groei ervan met onze passie, expertise en ervaring

Haal het uiterste uit jouw online marketing budget en behaal een voorsprong door de concurrentie voor te blijven.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

Stuur uw vraag of bericht met een uitgebreide toelichting of laat ons weten of we naar specifieke zaken kunnen kijken. Wilt u ons laten weten hoe en wanneer we contact met u kunnen opnemen?.