Local Seach Optimization Services

SEO Techniek

Het fundament van goede vindbaarheid van een website zit in SEO Techniek.

Staan er pagina's dubbel op jouw website, waardoor Google dit ziet als duplicate content? Kan Google alle pagina's vinden, die gevonden mogen worden? Worden pagina's die niet in de zoekmachine horen goed geblokkeerd? Technische SEO is een belangrijk onderdeel voor het optimaliseren van jouw website.

SEO Techniek is cruciaal, maar vaak vergeten

Ons online marketing bureau Preface helpt haar klanten met advies en audits op het gebied van SEO Techniek ten behoeve van zoekmachine optimalisatie. Jouw website kan namelijk wat betreft content en de linkbuilding nog zo goed in elkaar steken, zonder een stevige basis qua techniek kan alle moeite verloren gaan of zelfs schade opleveren.

De technische kant van een website wordt vaak vergeten bij zoekmachine optimalisatie. Dat is best begrijpelijk aangezien de code voor de bezoeker en andere stakeholders niet direct zichtbaar is. Op basis van onze ervaring en expertise blijkt echter dat de techniek een cruciaal onderdeel is van het optimaliseren van een website. Wanneer een website verkeerd is opgebouwd, kan dit zeer negatieve gevolgen hebben, zoals sterk verlaagde posities of zelfs een Google penalty. Om deze reden beginnen SEO-projecten bij Preface regelmatig met een uitgebreide technische analyse.

32,8%

Increase in online transactions

56,48%

Revenue increase

148%

Increase in organic traffic

46%

Increase in mobile traffic

Effective Local SEO Solutions

Bij een SEO Techniek onderzoek bestuderen we alle technische aspecten van jouw website die invloed hebben op de vindbaarheid in zoekmachines en een impact hebben op de gebruikerservaring. Het gaat hierbij om onder andere:

  • mobilegeddon: is jouw website mobiel-vriendelijk?
  • dode links: werken alle hyperlinks op jouw website?
  • laadtijd: is de snelheid van jouw website zo traag dat de gebruikerservaring negatief beïnvloed wordt?

Naar aanleiding van een SEO-Technische audit wordt er een uitgebreid rapport opgesteld met daarbij een plan van aanpak om een en ander te verbeteren door de bouwer van jouw website. Preface ondersteunt tijdens de implementatie van alle actiepunten en technische verbeteringen die zijn geadviseerd, zodat voorspoedig kan worden gestart met andere aspecten van zoekmachine optimalisatie, zoals het optimaliseren van de inhoud en links naar jouw website. Met behulp van een SEO Dashboard en web analytics is vaak snel een positieve impact te constateren.

Effective Web Development Solutions

Onze SEO Techniek case studies

Bekijk alle projecten

Vertel ons over jouw project

Laat ons helpen met het realiseren van jouw online business en helpen bij de groei ervan met onze passie, expertise en ervaring

Haal het uiterste uit jouw online marketing budget en behaal een voorsprong door de concurrentie voor te blijven.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

Stuur uw vraag of bericht met een uitgebreide toelichting of laat ons weten of we naar specifieke zaken kunnen kijken. Wilt u ons laten weten hoe en wanneer we contact met u kunnen opnemen?.