Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Web Development Services

SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Zoekmachine optimalisatie is essentieel voor het succes van een website omdat gemiddeld 83 procent van de gebruikers op een website afkomstig is uit organisch verkeer. Wanneer een gebruiker een relevante keyword (trefwoord) voor een bedrijf in een zoekmachine zoekt maar enkel de concurrenten ziet, dan laat loopt het bedrijf veel nieuwe klanten mis.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is de basis voor een succesvolle website

Het genereren van bezoekers op een website uit organisch verkeer van zoekmachines is een methode dat veel bedrijven toepassen op hun websites. SEO helpt met het genereren van waardevolle bezoekers op een website, omdat SEO de website voor een groot en redelijk specifiek publiek bereikbaar maakt. Zoekmachine optimalisatie is een proces en moet continu verfijnd worden om de vindbaarheid van de website in de zoekmachines te kunnen waarborgen.

SEO diensten

SEO omvat verschillende diensten om een website beter vindbaar te maken in organische zoekresultaten.

Hoe Preface SEO uitvoert

De SEO specialisten van Preface voeren de zoekmachine optimalisatie werkzaamheden gestructureerd en gecoördineerd uit. Zoekmachine optimalisatie gestructureerd uitvoeren zorgt ervoor dat alle nodige maatregelingen worden uitgevoerd die nodig zijn voor succesvolle resultaten. Het coördineren van zoekmachine optimalisatie biedt inzicht in de juiste volgorde om de verschillende SEO diensten uit te voeren zodat het proces efficiënt maar vooral effectief verloopt. De vijf stappen die Preface doorloopt voor zoekmachine optimalisatie zijn:

  1. On-page en off-page analyse

De eerste fase is het grondig analyseren van de website. Wij brengen de hele linkstructuur en alle pagina’s van de website in kaart om na te gaan in hoeverre de huidige stand van de website geoptimaliseerd reeds geoptimaliseerd is.

  1. Keyword analyse

Een keyword analyse is een zoekwoorden onderzoek waarbij Preface onderzoekt welke keywords de vindbaarheid van de website in de zoekresultaten kan verbeteren. Tijdens de zoekwoorden onderzoek houdt Preface rekening met de autoriteit van de website, de gemiddelde zoekvolume van een keyword en in welke maten de concurrenten al gebruik maken van de keyword.

  1. SEO strategie

De SEO strategie is opgesteld aan de hand van de gegevens uit de on-page-, off-page- en keyword analyse. In de SEO strategie staat omschreven welke onderdelen direct verbeterd kunnen worden. Afhankelijk van de wensen van de klant bevat de SEO strategie ook een langer termijn plan voor optimalisatie van de website.

  1. Optimalisatie

Wanneer de SEO strategie is uitgewerkt begint Preface met het optimaliseren van de website. In deze fase wordt de website on-page geoptimaliseerd.

  1. Analyseren, rapporteren en verfijnen

Na de on-page optimalisatie zal Preface zich bezig houden met het verder optimaliseren van de website. Preface rapport maandelijks welke werkzaamheden zijn verricht en hoeveel rendement de optimalisaties hebben geleverd.

Organic Search

Ontwikkeling en gerichte promotie van opmerkelijke content die je wensen vervult door het behalen, verbeteren en behouden van de zichtbaarheid van je online aanwezigheid.

On-Page SEO

Maak jouw content gemakkelijk toegankelijk voor zoekmachines. Ons team is klant om oplossingen te implementeren die je zoekmachine rankings en prestatie in Google verbeteren.

Link Building

Een essentieel onderdeel van iedere succesvolle seo strategie is het bouwen van jouw interne linkstructuur (sitemap) om op die manier een belangrijke bijdrage aan je posities te leveren.