Google rolt Penguin 3.0 update uit

Google rolt Penguin 3.0 update uit

Slechts twee weken na uitrol van Google Panda 4.1 is Google begonnen met de uitrol van de update de Penguin 3.0 update. Op vrijdag 17 oktober is de nieuwe versie Penguin algoritme deel uit gaan maken van Googles slag tegen websites met slechte en onnatuurlijke backlinks

Zoals Pierre Far op Google+ stelde is dit de grootste schoonmaak update, die ervoor moet zorgen dat websites die hun webspam hebben opgeruimd weer (beter) vindbaar worden en websites welke nu gevonden worden met webspam in hun ranking worden geraakt.

Deze update is zal de komende weken worden uitgerold en de gevolgen zullen daarmee snel zichtbaar worden voor de website eigenaren. Er wordt verwacht dat ongeveer 1% van alle Engelstalige zoekopdrachten een ander antwoord zal krijgen.

Of de impact op Nederlandstalige zoekopdrachten ook zo groot zal zijn is nog niet duidelijk, verwacht wordt dat ook hier veranderingen zullen zijn als gevolg van de Penguin 3.0 update.

Beoordeel deze pagina

[lbmn_postpagination]

Over Preface en dit blog

Preface is een Online Markteing bureau waarbij het behalen van een positief rendement op de marketinginvestering centraal staat. Wij gaan ervoor on jouw doelen te realiseren.

Vraag een gratis offerte aan

Wij leveren alle professionele diensten op het gebied van online marketing en werken graag mee aan her online succes van jouw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld door middel van SEO en SEA

Onze nieuwsbrief ontvangen!

seo copywriting

Tips voor SEO Copywriting

SEO Copywriting. Schrijf jij voor Google of voor je lezers? #seo #copywriting…
Continue reading

Knowledge graph in Google tonen!

Knowledge graph in Google tonen! Knowledge graphs worden door steeds meer bedrijven…
Continue reading
 

Meest recente berichten

All Website Tags

Een reactie plaatsen