Local Seach Optimization Services

Linkbuilding

Verbeter het linkprofiel met een krachtige linkbuilding strategie.

Hoe zorg ik voor meer relevante links naar onze website? Welke websites van derden verwijzen nu al naar ons? En wie linkt er allemaal naar de sites van onze concurrenten? Het internet is uitgegroeid tot een enorm web van pagina's die met elkaar verbonden worden met hyperlinks. Wanneer anderen naar jouw website verwijzen, realiseer je groei op twee vlakken. Clicks vanuit de verwijzende sites en de groei in organisch verkeer. Want sites met inkomende links van kwalitatieve sites scoren gemiddeld hoger in Google.

Linkbuilding versterkt SEO

Ons online marketing bureau Preface helpt haar klanten met linkbuilding gericht op zoekmachine optimalisatie. Jouw website kan namelijk wat betreft content en de techniek nog zo goed in elkaar steken, zonder hyperlink afkomstig van externe websites ga je geen goede posities in Google realiseren.

Een essentieel onderdeel van het algoritme van zoekmachines, zoals Google en Bing bestaat uit het beoordelen van inkomende links. Dat gebeurt op basis van kwantiteit en met name kwaliteit. De ene link is meer van waarde dan een andere link. Preface realiseert een krachtig linkprofiel met behulp van linkbuilding activiteiten en de zichtbaarheid van je website profiteert er goed van.

32,8%

Increase in online transactions

56,48%

Revenue increase

148%

Increase in organic traffic

46%

Increase in mobile traffic

Effective Local SEO Solutions

Huidige linkprofiel in kaart brengen met een off-site analyse

Een linkbuilding project start vrijwel altijd met onderzoek. Voor we bij Preface helpen met het ontvangen van nieuwe links maken we een overzicht van jouw huidige linkprofiel. Het linkprofiel van jouw website is bedoeld als nulmeting, vetrekpunt van verbetering en om te controleren of er geen schadelijkse links worden ontvangen. Tijdens het onderzoek wordt er ook aandacht besteed naar de hoeveelheid en het niveau van de links naar de websites van andere spelers en concurrenten. Hierdoor ontstaan insights hoe men in jouw markt SEO en in het bijzonder linkbuilding toepast. Meer weten hoe jouw linkprofiel er uit ziet en negatieve links jouw website schade opleveren?

Linkbuilding strategie gekoppeld met content marketing en online PR

Zodra er een helder beeld is ontstaan over het linkprofiel van jouw website en ook de markt is geanalyseerd, wordt er gestart met linkbuilding werkzaamheden. Sommige projecten zijn gemakkelijk te realiseren, zoals het bouwen van links op onder meer startpagina's en directories. We letten hierbij vanzelfsprekend op de kwaliteit van de websites, die we namens onze klanten benaderen. Andere projecten kunnen overeenkomsten vertonen met online PR. Het gaat hierbij om het ontwikkelen en verspreiden van kwalitatieve content. Tijdens deze veelvoorkomende linkbuilding werkzaamheden wordt er intensief samengewerkt met (SEO) tekstschrijvers, vormgevers en makers van filmpjes. Het maken en delen van artikelen, whitepapers, filmpjes, infographics, aansprekende visuals of andere interessante content levert een belangrijke bijdrage aan jouw linkbuilding.

Effective Web Development Solutions

Onze Linkbuilding case studies

Bekijk alle projecten

Vertel ons over jouw project

Laat ons helpen met het realiseren van jouw online business en helpen bij de groei ervan met onze passie, expertise en ervaring

Haal het uiterste uit jouw online marketing budget en behaal een voorsprong door de concurrentie voor te blijven.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

Stuur uw vraag of bericht met een uitgebreide toelichting of laat ons weten of we naar specifieke zaken kunnen kijken. Wilt u ons laten weten hoe en wanneer we contact met u kunnen opnemen?.