Clever Clover logo

Clever Clover

Clever Clover is een early stage investeringsfonds, die alleen investeert in startups en jonge ondernemingen. Clever Clover vindt dat het tijd is om de ‘oude economie’ nieuw leven in te blazen met nieuwe technologie, ideeën en businessmodellen. Clever Clover werd opgericht in de herfst van 2012 door Heinrich Prokop en Marloes Voermans. Wat het venture capital bedrijf uniek maakt, is dat de investeerders vaak zelf succesvolle ondernemers zijn en beginnende bedrijven daarom meer willen bieden dan alleen kapitaal. Clever Clover werkt volgens het eenvoudige principe: wij helpen u groeien.

Clever Clover early stage fonds voor de ‘oude economie’

Clever Clover vindt dat het tijd is om de ‘oude economie’ nieuw leven in te blazen met nieuwe technologie, ideeën en zakelijke modellen. Wij bereiken dit door innovatieve startende bedrijven een uniek ecosysteem te bieden waarin ze kunnen groeien, floreren en slagen. Onze formule voor succes is om drie belangrijke elementen voor groei te bieden: investeringen + kennis + kansen

Innovatie in traditionele sectoren vereist een langere rijping, en daar zijn we ons van bewust. Daarom volgt onze investeringsstructuur een vijfjarige cyclus. Wij berekenen onze exit uitsluitend op de prestaties van het laatste jaar. Dit geeft onze bedrijven vier jaar waarin ze hun energie, hun middelen en hun vrije geldstroom kunnen richten op het verwezenlijken van groei en duurzaam succes.

Clever Clover ondersteunt startende bedrijven met meer dan alleen ondersteuning op de korte termijn. Wij beschikken over een toegewijd netwerk van experts van zeer ervaren en getalenteerde adviseurs in alle zakelijke sectoren. Door dit netwerk te combineren met de uitgebreide ervaring van Clever Clover binnen de sector creëren we nieuwe kansen voor de bedrijven die we ondersteunen. Wij zijn de accelerator voor start-ups waar men op heeft gewacht.

Op dit moment is Clever Clover partner van een aantal innovatieve jonge bedrijven in de sectoren food, travel, vrije tijd en productie.

Preface ondersteunt Clever Clover’s portfolio bedrijven met onder andere het sparren over de online marketing strategie, campagne management, kennisdeling over performance marketing en digital marketing analytics.

Naar de website: http://www.cleverclover.nl

Clever Clover
Beoordeel deze pagina

What clients say

See all testimonials